HPK taruh disini
Instant Pot Fresh Corn Soup by ,
2017-2-6
Fresh and delicious. Vegetarian and healthy. Instant Pot Fresh Corn Soup is the perfect meal to make with the end of Summer fresh corn! Intense corn flavor comes from cooking the cobs to make a flavorful broth. A creamy soup with no cream!
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 35 minutes
Servings: 6 Servings
• 5-6 Eàrs òf Frësh Còrn, shûckëd
• 2 Bày Lëàvës
• 4 Gàrlïc Clòvës, pëëlëd ànd smàshëd
• 1 Smàll Càrròt, ròûgh chòppëd
• 1 Yëllòw Onïòn, pëëlëd ànd ròûgh chòppëd
• 1/2 Rëd Bëll Pëppër, chòppëd
• 4 cûps Wàtër òr Lòw Sòdïûm Vëgëtàblë Bròth (yòû còûld ûsë chïckën bròth ïf nòt màkïng vëgëtàrïàn)
• 1-2 tsp Kòshër Sàlt
• 1/2 tsp Blàck Pëppër
• 1/4 tsp Smòkëd Pàprïkà (òr swëët Pàprïkà)
• 1/4 tsp Tàrràgòn, drïëd
• 1 Sprïg òf Frësh Ròsëmàry
1. Cût thë kërnëls òff òf thë ëàrs òf còrn ànd sët 1/3 òf thëm àsïdë.
2. Cût còbs ïn hàlf cròsswàys ànd pût ïntò thë prëssûrë còòkër pòt, àlòng wïth àll òf thë òthër ïngrëdïënts (ëxcëpt 1/3 rësërvëd kërnëls).
3. Clòsë thë lïd ànd sët thë stëàm rëlëàsë knòb tò thë Sëàlïng pòsïtïòn.
4. Prëss Mànûàl (òr Prëssûrë Còòk) ànd thë +/- bûttòn tò chòòsë 12 mïnûtës. Whën còòkïng cyclë ënds, lët thë pòt nàtûràlly rëlëàsë prëssûrë fòr 10 mïnûtës. Thën Mànûàlly rëlëàsë thë rëmàïnïng prëssûrë ûntïl thë pïn ïn thë lïd dròps.
Read More this full recipes at Instant Pot Fresh Corn Soup
Fresh and delicious. Vegetarian and healthy. Instant Pot Fresh Corn Soup is the perfect meal to make with the end of Summer fresh corn! Intense corn flavor comes from cooking the cobs to make a flavorful broth. A creamy soup with no cream!
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 35 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• 5-6 Eàrs òf Frësh Còrn, shûckëd
• 2 Bày Lëàvës
• 4 Gàrlïc Clòvës, pëëlëd ànd smàshëd
• 1 Smàll Càrròt, ròûgh chòppëd
• 1 Yëllòw Onïòn, pëëlëd ànd ròûgh chòppëd
• 1/2 Rëd Bëll Pëppër, chòppëd
• 4 cûps Wàtër òr Lòw Sòdïûm Vëgëtàblë Bròth (yòû còûld ûsë chïckën bròth ïf nòt màkïng vëgëtàrïàn)
• 1-2 tsp Kòshër Sàlt
• 1/2 tsp Blàck Pëppër
• 1/4 tsp Smòkëd Pàprïkà (òr swëët Pàprïkà)
• 1/4 tsp Tàrràgòn, drïëd
• 1 Sprïg òf Frësh Ròsëmàry
INSTRUCTIONS:
1. Cût thë kërnëls òff òf thë ëàrs òf còrn ànd sët 1/3 òf thëm àsïdë.
2. Cût còbs ïn hàlf cròsswàys ànd pût ïntò thë prëssûrë còòkër pòt, àlòng wïth àll òf thë òthër ïngrëdïënts (ëxcëpt 1/3 rësërvëd kërnëls).
3. Clòsë thë lïd ànd sët thë stëàm rëlëàsë knòb tò thë Sëàlïng pòsïtïòn.
4. Prëss Mànûàl (òr Prëssûrë Còòk) ànd thë +/- bûttòn tò chòòsë 12 mïnûtës. Whën còòkïng cyclë ënds, lët thë pòt nàtûràlly rëlëàsë prëssûrë fòr 10 mïnûtës. Thën Mànûàlly rëlëàsë thë rëmàïnïng prëssûrë ûntïl thë pïn ïn thë lïd dròps.
Read More this full recipes at Instant Pot Fresh Corn Soup
664 Comment
Rated 3/227 based on 227 Customer Reviews