HPK taruh disini
Jamaican Oxtail Stew by ,
Oxtail Recipes
2017-8-1
Jamaican Oxtail Stew- This braised oxtail with butter beans not only have a complex note from allspice but also that familiar garlic, thyme, scotch bonnet and onion medley. Fall of the bone tender.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 120 minutes
Total time: 130 minutes
Servings: 6 Servings
• 2 -3 tàblëspòòn còòkïng òïl
• 1- 2 pòûnds òxtàïl cût ûp mëdïûm pïëcës
• 1 ònïòn chòppëd
• 2 tëàspòòn mïncëd gàrlïc
• 1- tëàspòòn frësh chòppëd thymë
• ½ tëàspòòn smòkëd pàprïkà
• 1 tàblëspòòn këtchûp /tòmàtò pàstë
• 1 Whòlë Scòtch bònnët pëppër
• 2 grëën ònïòns chòppëd
• 5-6 Whòlë pïmëntò sëëds (àllspïcë),
• 1 Tàblëspòòn Wòrcëstërshïrë sàûcë
• 1- tëàspòòn cûrry òr mòrë àdjûst tò prëfërëncë
• 15 òûncë càn bûttër bëàns , rïnsëd ànd dràïnëd
• 1 tëàspòòn bròwnïng (òptïònàl)
• 1 Tàblëspòòn bòûïllòn
1. Sëàsòn òxtàïl wïth, sàlt ànd pëppër. Sët àsïdë
2. In à làrgë pòt, hëàt òïl òvër mëdïûm hëàt, ûntïl hòt, ànd thën àdd thë òxtàïl sàûté stïrrïng, frëqûëntly, àny bròwnëd bïts òff thë bòttòm òf thë pòt, ûntïl òxtàïl ïs bròwn. If dësïrë dràïn òïl ànd lëàvë àbòût 2-3 tàblëspòòns
3. Add ònïòns, grëën ònïòns, gàrlïc, thymë, àll spïcë, wòrcëstërshïrë,smòkëd pàprïkà, stïr fòr àbòût à mïnûtë. Thròw ïn scòtch bònnët pëppër, tòmàtò pàstë, bòûïllòn ànd cûrry pòwdër, stïr fòr ànòthër mïnûtë.
4. Thën àdd àbòût 4-6 cûps òf wàtër , ït's bëst tò stàrt wïth 4 cûps , thën àdd às nëëdëd . Brïng tò à bòïl ànd lët ït sïmmër ûntïl tëndër (dëpëndïng òn thë òxtàïl sïzë ànd prëfërëncë) àbòût 2- 3 hòûrs, òccàsïònàlly stïrrïng thë sàûcëpàn.
Read More this full recipes at Jamaican Oxtail Stew
Jamaican Oxtail Stew- This braised oxtail with butter beans not only have a complex note from allspice but also that familiar garlic, thyme, scotch bonnet and onion medley. Fall of the bone tender.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 120 minutes
Total time: 130 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• 2 -3 tàblëspòòn còòkïng òïl
• 1- 2 pòûnds òxtàïl cût ûp mëdïûm pïëcës
• 1 ònïòn chòppëd
• 2 tëàspòòn mïncëd gàrlïc
• 1- tëàspòòn frësh chòppëd thymë
• ½ tëàspòòn smòkëd pàprïkà
• 1 tàblëspòòn këtchûp /tòmàtò pàstë
• 1 Whòlë Scòtch bònnët pëppër
• 2 grëën ònïòns chòppëd
• 5-6 Whòlë pïmëntò sëëds (àllspïcë),
• 1 Tàblëspòòn Wòrcëstërshïrë sàûcë
• 1- tëàspòòn cûrry òr mòrë àdjûst tò prëfërëncë
• 15 òûncë càn bûttër bëàns , rïnsëd ànd dràïnëd
• 1 tëàspòòn bròwnïng (òptïònàl)
• 1 Tàblëspòòn bòûïllòn
INSTRUCTIONS:
1. Sëàsòn òxtàïl wïth, sàlt ànd pëppër. Sët àsïdë
2. In à làrgë pòt, hëàt òïl òvër mëdïûm hëàt, ûntïl hòt, ànd thën àdd thë òxtàïl sàûté stïrrïng, frëqûëntly, àny bròwnëd bïts òff thë bòttòm òf thë pòt, ûntïl òxtàïl ïs bròwn. If dësïrë dràïn òïl ànd lëàvë àbòût 2-3 tàblëspòòns
3. Add ònïòns, grëën ònïòns, gàrlïc, thymë, àll spïcë, wòrcëstërshïrë,smòkëd pàprïkà, stïr fòr àbòût à mïnûtë. Thròw ïn scòtch bònnët pëppër, tòmàtò pàstë, bòûïllòn ànd cûrry pòwdër, stïr fòr ànòthër mïnûtë.
4. Thën àdd àbòût 4-6 cûps òf wàtër , ït's bëst tò stàrt wïth 4 cûps , thën àdd às nëëdëd . Brïng tò à bòïl ànd lët ït sïmmër ûntïl tëndër (dëpëndïng òn thë òxtàïl sïzë ànd prëfërëncë) àbòût 2- 3 hòûrs, òccàsïònàlly stïrrïng thë sàûcëpàn.
Read More this full recipes at Jamaican Oxtail Stew
609 Comment
Rated 5/172 based on 172 Customer Reviews