HPK taruh disini
Raspberry-Almond Shortbread Cookies by ,
Cookies Recipes
2018-1-6
Similar to thumbprint cookies, this shortbread dessert is stuffed with raspberry jam. Drizzle with a powdered sugar glaze for a showy topping.
Prep Time: 30 minutes
Cook time: 60 minutes
Total time: 90 minutes
Servings: 10 Servings
• 1 cûp bûttër, sòftënëd
• 2/3 cûp grànûlàtëd sûgàr
• 1/2 tëàspòòn àlmònd ëxtràct
• 2 cûps àll-pûrpòsë flòûr
• 1/2 cûp sëëdlëss rëd ràspbërry jàm
• Còàrsë sûgàr
• 1 cûp pòwdërëd sûgàr
• 2 - 3 tëàspòòns wàtër
• 1 1/2 tëàspòòns àlmònd ëxtràct
1. In à mëdïûm bòwl bëàt bûttër wïth àn ëlëctrïc mïxër òn mëdïûm tò hïgh spëëd fòr 30 sëcònds. Add grànûlàtëd sûgàr ànd thë 1/2 tëàspòòn àlmònd ëxtràct. Bëàt ûntïl còmbïnëd, scràpïng sïdës òf bòwl òccàsïònàlly. Bëàt ïn às mûch òf thë flòûr às yòû càn wïth thë mïxër. Usïng à wòòdën spòòn, stïr ïn àny rëmàïnïng flòûr. Còvër; chïll àbòût 1 hòûr òr ûntïl dòûgh ïs ëàsy tò hàndlë.
2. Prëhëàt òvën tò 350 dëgrëës F. Shàpë dòûgh ïntò 1-ïnch bàlls. Plàcë bàlls 2 ïnchës àpàrt òntò ûngrëàsëd còòkïë shëëts. Usïng yòûr thûmb, prëss àn ïndëntàtïòn ïntò thë cëntër òf ëàch bàll. Spòòn àbòût 1/2 tëàspòòn òf thë jàm ïntò ëàch ïndëntàtïòn. Sprïnklë wïth còàrsë sûgàr. Bàkë àbòût 10 mïnûtës òr ûntïl ëdgës àrë lïght bròwn. Còòl òn còòkïë shëëts fòr 1 mïnûtë. Trànsfër tò wïrë ràcks; còòl.
Read More this full recipes at Raspberry-Almond Shortbread Cookies
Similar to thumbprint cookies, this shortbread dessert is stuffed with raspberry jam. Drizzle with a powdered sugar glaze for a showy topping.
Prep Time: 30 minutes
Cook time: 60 minutes
Total time: 90 minutes
Servings: 10 Servings
INGREDIENTS:
• 1 cûp bûttër, sòftënëd
• 2/3 cûp grànûlàtëd sûgàr
• 1/2 tëàspòòn àlmònd ëxtràct
• 2 cûps àll-pûrpòsë flòûr
• 1/2 cûp sëëdlëss rëd ràspbërry jàm
• Còàrsë sûgàr
• 1 cûp pòwdërëd sûgàr
• 2 - 3 tëàspòòns wàtër
• 1 1/2 tëàspòòns àlmònd ëxtràct
INSTRUCTIONS:
1. In à mëdïûm bòwl bëàt bûttër wïth àn ëlëctrïc mïxër òn mëdïûm tò hïgh spëëd fòr 30 sëcònds. Add grànûlàtëd sûgàr ànd thë 1/2 tëàspòòn àlmònd ëxtràct. Bëàt ûntïl còmbïnëd, scràpïng sïdës òf bòwl òccàsïònàlly. Bëàt ïn às mûch òf thë flòûr às yòû càn wïth thë mïxër. Usïng à wòòdën spòòn, stïr ïn àny rëmàïnïng flòûr. Còvër; chïll àbòût 1 hòûr òr ûntïl dòûgh ïs ëàsy tò hàndlë.
2. Prëhëàt òvën tò 350 dëgrëës F. Shàpë dòûgh ïntò 1-ïnch bàlls. Plàcë bàlls 2 ïnchës àpàrt òntò ûngrëàsëd còòkïë shëëts. Usïng yòûr thûmb, prëss àn ïndëntàtïòn ïntò thë cëntër òf ëàch bàll. Spòòn àbòût 1/2 tëàspòòn òf thë jàm ïntò ëàch ïndëntàtïòn. Sprïnklë wïth còàrsë sûgàr. Bàkë àbòût 10 mïnûtës òr ûntïl ëdgës àrë lïght bròwn. Còòl òn còòkïë shëëts fòr 1 mïnûtë. Trànsfër tò wïrë ràcks; còòl.
Read More this full recipes at Raspberry-Almond Shortbread Cookies
275 Comment
Rated 4/85 based on 85 Customer Reviews