HPK taruh disini
INSTANT POT CREAMY TORTELLINI, SPINACH AND CHICKEN SOUP by ,
Instant Pot Recipes
2017-6-24
Creamy tomato based soup with bites of tender chicken, cheesy tortellini and fresh bright green spinach. This version is made in the electric pressure cooker and is a quick and easy one pot meal.
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 8 Servings
• 2 tsp òlïvë òïl
• 1 mëdïûm yëllòw ònïòn, dïcëd
• 2 clòvës òf gàrlïc, mïncëd
• 1 Tbsp drïëd bàsïl
• 2 Tbsp tòmàtò pàstë
• 4 cûps chïckën bròth
• 2 (14.5 òz) càns pëtïtë dïcëd tòmàtòës, wïth jûïcës
• 1 1/2 lbs bònëlëss, skïnlëss chïckën thïghs òr chïckën brëàsts* (I ûsëd hàlf thïghs ànd hàlf brëàsts)
• 1/2 tsp sàlt
• 1/2 tsp pëppër
• 4 cûps fròzën chëësë tòrtëllïnï (òr yòû càn ûsë frësh)
• 3 cûps pàckëd spïnàch (yòû càn àlsò ûsë kàlë ïf yòû prëfër)
• 1/2 cûp Pàrmësàn chëësë
• 1 cûp hàlf ànd hàlf, wàrmëd
1. Tûrn thë Instànt Pòt òn tò thë sàûtë fûnctïòn, òn thë hïghëst sëttïng. Hëàt thë òïl ïn thë bòttòm òf thë pòt. Add ïn thë dïcëd ònïòn ànd stïr fòr à còûplë òf mïnûtës. Add ïn thë gàrlïc ànd stïr ûntïl thë ònïòns àrë trànslûcënt, ànòthër còûplë òf mïnûtës.
2. Add ïn thë bàsïl, tòmàtò pàstë, chïckën bròth, tòmàtòës, chïckën, sàlt ànd pëppër. Gïvë à qûïck stïr. Còvër thë Instànt Pòt ànd sëcûrë thë lïd. Màkë sûrë vàlvë ïs sët tò “sëàlïng.” Prëss thë mànûàl prëssûrë còòk bûttòn ànd sët thë tïmër tò 15 mïnûtës (hïgh prëssûrë). Oncë thë tïmër bëëps lët òût thë prëssûrë by gëntly mòvïng thë vàlvë tò “vëntïng.”
Read More this full recipes at INSTANT POT CREAMY TORTELLINI, SPINACH AND CHICKEN SOUP
Creamy tomato based soup with bites of tender chicken, cheesy tortellini and fresh bright green spinach. This version is made in the electric pressure cooker and is a quick and easy one pot meal.
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• 2 tsp òlïvë òïl
• 1 mëdïûm yëllòw ònïòn, dïcëd
• 2 clòvës òf gàrlïc, mïncëd
• 1 Tbsp drïëd bàsïl
• 2 Tbsp tòmàtò pàstë
• 4 cûps chïckën bròth
• 2 (14.5 òz) càns pëtïtë dïcëd tòmàtòës, wïth jûïcës
• 1 1/2 lbs bònëlëss, skïnlëss chïckën thïghs òr chïckën brëàsts* (I ûsëd hàlf thïghs ànd hàlf brëàsts)
• 1/2 tsp sàlt
• 1/2 tsp pëppër
• 4 cûps fròzën chëësë tòrtëllïnï (òr yòû càn ûsë frësh)
• 3 cûps pàckëd spïnàch (yòû càn àlsò ûsë kàlë ïf yòû prëfër)
• 1/2 cûp Pàrmësàn chëësë
• 1 cûp hàlf ànd hàlf, wàrmëd
INSTRUCTIONS:
1. Tûrn thë Instànt Pòt òn tò thë sàûtë fûnctïòn, òn thë hïghëst sëttïng. Hëàt thë òïl ïn thë bòttòm òf thë pòt. Add ïn thë dïcëd ònïòn ànd stïr fòr à còûplë òf mïnûtës. Add ïn thë gàrlïc ànd stïr ûntïl thë ònïòns àrë trànslûcënt, ànòthër còûplë òf mïnûtës.
2. Add ïn thë bàsïl, tòmàtò pàstë, chïckën bròth, tòmàtòës, chïckën, sàlt ànd pëppër. Gïvë à qûïck stïr. Còvër thë Instànt Pòt ànd sëcûrë thë lïd. Màkë sûrë vàlvë ïs sët tò “sëàlïng.” Prëss thë mànûàl prëssûrë còòk bûttòn ànd sët thë tïmër tò 15 mïnûtës (hïgh prëssûrë). Oncë thë tïmër bëëps lët òût thë prëssûrë by gëntly mòvïng thë vàlvë tò “vëntïng.”
Read More this full recipes at INSTANT POT CREAMY TORTELLINI, SPINACH AND CHICKEN SOUP
423 Comment
Rated 5/31 based on 31 Customer Reviews