HPK taruh disini
Lemon Lovers Pound Cake by ,
Cake Recipes
2018-2-27
This Lemon Lovers Pound Cake is a beloved family recipe. It belongs to our wonderful Great Aunt Beulah. Rich and buttery with a pop of lemon it can be served drizzled with a sweet lemon glaze or with a light dusting of powdered sugar. It freezes beautifully and the ideal accompaniment to a cup of hot tea or java for an any-time-of -day sweet treat.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 16 Servings
• 3 cûps àll pûrpòsë flòûr
• 1 [3.4 òz] bòx ïnstànt lëmòn pûddïng
• 1 tsp bàkïng pòwdër
• 1/4 tsp sàlt
• 3 cûps grànûlàtëd sûgàr
• 2 stïcks [1 cûp] bûttër mëltëd
• 1/2 cûp vëgëtàblë òïl
• 1 Tbsp lëmòn zëst
• 2 tsp lëmòn ëxtràct
• 1 tsp pûrë vànïllà
• 5 làrgë ëggs
• 1 cûp òf mïlk
• Fòr thë crëàmy lëmòn glàzë:
• 2 Tbsp lëmòn jûïcë
• 1 Tbsp hëàvy crëàm
• 2 tsp lëmòn zëst
• 1 cûp pòwdërëd sûgàr
1. Prëhëàt thë òvën tò 350°F. Gënëròûsly bûttër ànd flòûr à tûbë pàn ànd sët àsïdë.
2. Sïft tògëthër thë flòûr, pûddïng mïx, bàkïng pòwdër ànd sàlt, sët àsïdë.
3. In thë mïxïng bòwl òf à stànd mïxër, bëàt tògëthër thë sûgàr, mëltëd bûttër, vëgëtàblë òïl, lëmòn zëst, lëmòn ànd vànïllà ëxtràcts.
4. Lòwër thë spëëd òf thë mïxër ànd àdd thë ëggs ònë àt à tïmë bëàtïng wëll àftër ëàch àddïtïòn.
Read More this full recipes at Lemon Lovers Pound Cake
This Lemon Lovers Pound Cake is a beloved family recipe. It belongs to our wonderful Great Aunt Beulah. Rich and buttery with a pop of lemon it can be served drizzled with a sweet lemon glaze or with a light dusting of powdered sugar. It freezes beautifully and the ideal accompaniment to a cup of hot tea or java for an any-time-of -day sweet treat.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 16 Servings
INGREDIENTS:
• 3 cûps àll pûrpòsë flòûr
• 1 [3.4 òz] bòx ïnstànt lëmòn pûddïng
• 1 tsp bàkïng pòwdër
• 1/4 tsp sàlt
• 3 cûps grànûlàtëd sûgàr
• 2 stïcks [1 cûp] bûttër mëltëd
• 1/2 cûp vëgëtàblë òïl
• 1 Tbsp lëmòn zëst
• 2 tsp lëmòn ëxtràct
• 1 tsp pûrë vànïllà
• 5 làrgë ëggs
• 1 cûp òf mïlk
• Fòr thë crëàmy lëmòn glàzë:
• 2 Tbsp lëmòn jûïcë
• 1 Tbsp hëàvy crëàm
• 2 tsp lëmòn zëst
• 1 cûp pòwdërëd sûgàr
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt thë òvën tò 350°F. Gënëròûsly bûttër ànd flòûr à tûbë pàn ànd sët àsïdë.
2. Sïft tògëthër thë flòûr, pûddïng mïx, bàkïng pòwdër ànd sàlt, sët àsïdë.
3. In thë mïxïng bòwl òf à stànd mïxër, bëàt tògëthër thë sûgàr, mëltëd bûttër, vëgëtàblë òïl, lëmòn zëst, lëmòn ànd vànïllà ëxtràcts.
4. Lòwër thë spëëd òf thë mïxër ànd àdd thë ëggs ònë àt à tïmë bëàtïng wëll àftër ëàch àddïtïòn.
Read More this full recipes at Lemon Lovers Pound Cake
201 Comment
Rated 4/268 based on 268 Customer Reviews