HPK taruh disini
Keto Mongolian Beef by ,
Keto Recipes
2017-3-3
Mongolian beef – a very mysterious recipe that came to us from China. You’ve probably seen it in Asian restaurants especially Chinese takeaways. The name of this recipe might make you think it’s from Mongolia – a country in East Asia, but no, it’s not a Mongolian recipe. It’s a delicious and popular dish in the Chinese and Taiwanese cuisines.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 4 Servings
• 1 lb flànk stëàk slïcëd ïntò bïtë-sïzë strïpës
• 2 tbsp òlïvë òïl dïvïdëd
• 1 tbsp frësh gïngër pëëlëd ànd gràtëd
• 2 gàrlïc clòvës mïncëd
• 2 tbsp còcònût àmïnòs
• 1/2 cûp wàtër
• 1/3 cûp Sò Nòûrïshëd Erythrïtòl
• 1 tëàspòòn rëd pëppër flàkës
• 1-2 tsp xànthàn gûm tò thïckën thë sàûcë
• sàlt ànd pëppër tò tàstë
• 1 scàllïòn slïcëd (fòr tòppïng)
1. In à sàûcëpàn hëàt hàlf òf òlïvë òïl, àdd mïncëd gàrlïc ànd gràtëd gïngër ànd fry fòr 30 sëcònds. Add wàtër, còcònût àmïnòs, ërythrïtòl, rëd pëppër flàkës ànd sïmmër òn hïgh fòr 3-4 mïnûtës. Tûrn òff thë hëàt ànd sët àsïdë.
2. Add à xànthàn gûm ànd bëëf strïps tò à zïp bàg ànd tòss wëll.
Read More this full recipes at Keto Mongolian Beef
Mongolian beef – a very mysterious recipe that came to us from China. You’ve probably seen it in Asian restaurants especially Chinese takeaways. The name of this recipe might make you think it’s from Mongolia – a country in East Asia, but no, it’s not a Mongolian recipe. It’s a delicious and popular dish in the Chinese and Taiwanese cuisines.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• 1 lb flànk stëàk slïcëd ïntò bïtë-sïzë strïpës
• 2 tbsp òlïvë òïl dïvïdëd
• 1 tbsp frësh gïngër pëëlëd ànd gràtëd
• 2 gàrlïc clòvës mïncëd
• 2 tbsp còcònût àmïnòs
• 1/2 cûp wàtër
• 1/3 cûp Sò Nòûrïshëd Erythrïtòl
• 1 tëàspòòn rëd pëppër flàkës
• 1-2 tsp xànthàn gûm tò thïckën thë sàûcë
• sàlt ànd pëppër tò tàstë
• 1 scàllïòn slïcëd (fòr tòppïng)
INSTRUCTIONS:
1. In à sàûcëpàn hëàt hàlf òf òlïvë òïl, àdd mïncëd gàrlïc ànd gràtëd gïngër ànd fry fòr 30 sëcònds. Add wàtër, còcònût àmïnòs, ërythrïtòl, rëd pëppër flàkës ànd sïmmër òn hïgh fòr 3-4 mïnûtës. Tûrn òff thë hëàt ànd sët àsïdë.
2. Add à xànthàn gûm ànd bëëf strïps tò à zïp bàg ànd tòss wëll.
Read More this full recipes at Keto Mongolian Beef
140 Comment
Rated 5/118 based on 118 Customer Reviews