HPK taruh disini
SLOW COOKER MEXICAN CHICKEN SOUP by ,
Slow Cooker Recipes
2018-3-22
This Low Carb Slow Cooker Mexican Chicken Soup is full of Mexican flavors. This delicious soup has everything that you would need to comfort yourself in winter.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 5 Servings
• 400 gràms bònëlëss skïnlëss chïckën brëàst
• 200 gms plûm tòmàtò Fïrë-ròàstëd
• 1 mëdïûm ònïòn
• 1 tbsp Mïncëd gàrlïc
• 1 rëd bëll pëppër
• 1 tsp Ròàstëd Cûmïn pòwdër
• 1 tsp Drïëd Orëgànò
• 1.5 tsp chïpòtlë chïllï pòwdër
• 1 tsp pàprïkà (Optïònàl)
• 1 tspn Mëxïcàn Sëàsònïng (òptïònàl)
• 1.5 cûps chïckën stòck
• 1 cûp crëàm
• 1/2 Cûp Crëàm Chëësë
• 1 cûp chëddàr chëësë (òr Mëxïcàn blënd)
• Sàlt tò tàstë
• 1 tspn òïl (òptïònàl)
• Frësh Cïlàntrò lëàvës fòr gàrnïshïng
1. Tàkë òïl ïn à pàn. Oncë hòt, pût mïncëd gàrlïc, fòllòwëd by ònïòn. Fry tïll Onïòn stàrt tò bròwn à lïttlë bït.
2. Tò à prë-hëàtëd Slòw còòkër, àdd chïckën brëàst, crûshëd tòmàtòës, còòkëd Onïòn ànd gàrlïc mïxtûrë, àll thë spïcës, wàrm Chïckën Stòck ànd sàlt.
3. Còvër ànd lët ït còòk òn hïgh 2-3 hòûrs.
4. At thë ënd òf còòkïng ûsïng twò fòrks shrëd thë chïckën brëàst.
Read More this full recipes at SLOW COOKER MEXICAN CHICKEN SOUP
This Low Carb Slow Cooker Mexican Chicken Soup is full of Mexican flavors. This delicious soup has everything that you would need to comfort yourself in winter.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 5 Servings
INGREDIENTS:
• 400 gràms bònëlëss skïnlëss chïckën brëàst
• 200 gms plûm tòmàtò Fïrë-ròàstëd
• 1 mëdïûm ònïòn
• 1 tbsp Mïncëd gàrlïc
• 1 rëd bëll pëppër
• 1 tsp Ròàstëd Cûmïn pòwdër
• 1 tsp Drïëd Orëgànò
• 1.5 tsp chïpòtlë chïllï pòwdër
• 1 tsp pàprïkà (Optïònàl)
• 1 tspn Mëxïcàn Sëàsònïng (òptïònàl)
• 1.5 cûps chïckën stòck
• 1 cûp crëàm
• 1/2 Cûp Crëàm Chëësë
• 1 cûp chëddàr chëësë (òr Mëxïcàn blënd)
• Sàlt tò tàstë
• 1 tspn òïl (òptïònàl)
• Frësh Cïlàntrò lëàvës fòr gàrnïshïng
INSTRUCTIONS:
1. Tàkë òïl ïn à pàn. Oncë hòt, pût mïncëd gàrlïc, fòllòwëd by ònïòn. Fry tïll Onïòn stàrt tò bròwn à lïttlë bït.
2. Tò à prë-hëàtëd Slòw còòkër, àdd chïckën brëàst, crûshëd tòmàtòës, còòkëd Onïòn ànd gàrlïc mïxtûrë, àll thë spïcës, wàrm Chïckën Stòck ànd sàlt.
3. Còvër ànd lët ït còòk òn hïgh 2-3 hòûrs.
4. At thë ënd òf còòkïng ûsïng twò fòrks shrëd thë chïckën brëàst.
Read More this full recipes at SLOW COOKER MEXICAN CHICKEN SOUP
798 Comment
Rated 3/296 based on 296 Customer Reviews