SLOW COOKER MEXICAN CHICKEN SOUP by ,
Slow Cooker Recipes
2018-3-22
This Low Carb Slow Cooker Mexican Chicken Soup is full of Mexican flavors. This delicious soup has everything that you would need to comfort yourself in winter.
Prep Time: 10 minutes
This Low Carb Slow Cooker Mexican Chicken Soup is full of Mexican flavors. This delicious soup has everything that you would need to comfort yourself in winter.
Prep Time: 10 minutes
HPK taruh disini
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 5 Servings
• 400 gràms bònëlëss skïnlëss chïckën brëàst
• 200 gms plûm tòmàtò Fïrë-ròàstëd
• 1 mëdïûm ònïòn
• 1 tbsp Mïncëd gàrlïc
• 1 rëd bëll pëppër
• 1 tsp Ròàstëd Cûmïn pòwdër
• 1 tsp Drïëd Orëgànò
• 1.5 tsp chïpòtlë chïllï pòwdër
• 1 tsp pàprïkà (Optïònàl)
• 1 tspn Mëxïcàn Sëàsònïng (òptïònàl)
• 1.5 cûps chïckën stòck
• 1 cûp crëàm
• 1/2 Cûp Crëàm Chëësë
• 1 cûp chëddàr chëësë (òr Mëxïcàn blënd)
• Sàlt tò tàstë
• 1 tspn òïl (òptïònàl)
• Frësh Cïlàntrò lëàvës fòr gàrnïshïng
1. Tàkë òïl ïn à pàn. Oncë hòt, pût mïncëd gàrlïc, fòllòwëd by ònïòn. Fry tïll Onïòn stàrt tò bròwn à lïttlë bït.
2. Tò à prë-hëàtëd Slòw còòkër, àdd chïckën brëàst, crûshëd tòmàtòës, còòkëd Onïòn ànd gàrlïc mïxtûrë, àll thë spïcës, wàrm Chïckën Stòck ànd sàlt.
3. Còvër ànd lët ït còòk òn hïgh 2-3 hòûrs.
4. At thë ënd òf còòkïng ûsïng twò fòrks shrëd thë chïckën brëàst.
Read More this full recipes at SLOW COOKER MEXICAN CHICKEN SOUP
Kode Iklan 300x250
Total time: 250 minutes
Servings: 5 Servings
INGREDIENTS:
• 400 gràms bònëlëss skïnlëss chïckën brëàst
• 200 gms plûm tòmàtò Fïrë-ròàstëd
• 1 mëdïûm ònïòn
• 1 tbsp Mïncëd gàrlïc
• 1 rëd bëll pëppër
• 1 tsp Ròàstëd Cûmïn pòwdër
• 1 tsp Drïëd Orëgànò
• 1.5 tsp chïpòtlë chïllï pòwdër
• 1 tsp pàprïkà (Optïònàl)
• 1 tspn Mëxïcàn Sëàsònïng (òptïònàl)
• 1.5 cûps chïckën stòck
• 1 cûp crëàm
• 1/2 Cûp Crëàm Chëësë
• 1 cûp chëddàr chëësë (òr Mëxïcàn blënd)
• Sàlt tò tàstë
• 1 tspn òïl (òptïònàl)
• Frësh Cïlàntrò lëàvës fòr gàrnïshïng
INSTRUCTIONS:
1. Tàkë òïl ïn à pàn. Oncë hòt, pût mïncëd gàrlïc, fòllòwëd by ònïòn. Fry tïll Onïòn stàrt tò bròwn à lïttlë bït.
2. Tò à prë-hëàtëd Slòw còòkër, àdd chïckën brëàst, crûshëd tòmàtòës, còòkëd Onïòn ànd gàrlïc mïxtûrë, àll thë spïcës, wàrm Chïckën Stòck ànd sàlt.
3. Còvër ànd lët ït còòk òn hïgh 2-3 hòûrs.
4. At thë ënd òf còòkïng ûsïng twò fòrks shrëd thë chïckën brëàst.
Read More this full recipes at SLOW COOKER MEXICAN CHICKEN SOUP
798 Comment
Rated 3/296 based on 296 Customer Reviews