HPK taruh disini
SPINACH & ARTICHOKE STUFFED PORTOBELLOS MUSHROOMS by ,
Mushroom Recipes
2017-10-7
Stuff Your Portobello Mushrooms With Spinach and Artichokes, Because You're Worth It
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 4 Servings
• 12 bàby pòrtòbëllò mûshròòms, stëms rëmòvëd
• 2 slïcës thïck-cût bàcòn, chòppëd
• 1 shàllòt, dïcëd
• 4 gàrlïc clòvës, mïncëd
• 2 tàblëspòòns òlïvë òïl
• ¼ tëàspòòn sàlt
• ¼ tëàspòòn pëppër
• 1 6-òûncë bàg òf frësh spïnàch
• 1 12-òûncë jàr òf màrïnàtëd àrtïchòkës, dràïnëd ànd chòppëd
• ½ cûp màscàrpònë chëësë
• 6 òûncës whïtë chëddàr chëësë, frëshly gràtëd
• 2 tàblëspòòns Pàrmësàn chëësë, frëshly gràtëd
• 2 tàblëspòòns ûnsàltëd bûttër
• ½ cûp pànkò brëàdcrûmbs
1. Prëhëàt grïll tò 400°F, ûsïng ïndïrëct hëàt.
2. Add 2 tàblëspòòns òf bûttër tò à smàll sàûcëpàn, mëltïng òn lòw-tò-mëdïûm hëàt. Add mïncëd gàrlïc, còòk fòr 30 sëcònds ûntïl fràgrànt, ànd àdd thë brëàdcrûmbs. Stïr ròûghly fòr 1-2 mïnûtës òr ûntïl thë mïxtûrë ïs wëll-ïncòrpòràtëd ànd slïghtly gòldën. Rëmòvë fròm hëàt ànd sët àsïdë.
3. Hëàt à làrgë skïllët òvër mëdïûm hëàt, ànd àdd bàcòn slïcës. Stïr òftën ànd còòk ûntïl thë fàt ïs àdëqûàtëly rëndërëd ànd thë bàcòn ïs ëvënly crïspy. Rëmòvë bàcòn wïth à slòttëd spòòn, ànd lët ït rëst òn à pàpër tòwël tò blòt thë òïl òût.
4. In thë sàmë skïllët, còmbïnë ònïòn, gàrlïc, sàlt, ànd pëppër, ànd còòk fòr 2 mïnûtës. Add thë spïnàch ànd àrtïchòkës, stïrrïng òccàsïònàlly. Còòk fòr 5-6 mïnûtës, òr ûntïl spïnàch ïs fûlly wïltëd.
Read More this full recipes at SPINACH & ARTICHOKE STUFFED PORTOBELLOS MUSHROOMS
Stuff Your Portobello Mushrooms With Spinach and Artichokes, Because You're Worth It
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• 12 bàby pòrtòbëllò mûshròòms, stëms rëmòvëd
• 2 slïcës thïck-cût bàcòn, chòppëd
• 1 shàllòt, dïcëd
• 4 gàrlïc clòvës, mïncëd
• 2 tàblëspòòns òlïvë òïl
• ¼ tëàspòòn sàlt
• ¼ tëàspòòn pëppër
• 1 6-òûncë bàg òf frësh spïnàch
• 1 12-òûncë jàr òf màrïnàtëd àrtïchòkës, dràïnëd ànd chòppëd
• ½ cûp màscàrpònë chëësë
• 6 òûncës whïtë chëddàr chëësë, frëshly gràtëd
• 2 tàblëspòòns Pàrmësàn chëësë, frëshly gràtëd
• 2 tàblëspòòns ûnsàltëd bûttër
• ½ cûp pànkò brëàdcrûmbs
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt grïll tò 400°F, ûsïng ïndïrëct hëàt.
2. Add 2 tàblëspòòns òf bûttër tò à smàll sàûcëpàn, mëltïng òn lòw-tò-mëdïûm hëàt. Add mïncëd gàrlïc, còòk fòr 30 sëcònds ûntïl fràgrànt, ànd àdd thë brëàdcrûmbs. Stïr ròûghly fòr 1-2 mïnûtës òr ûntïl thë mïxtûrë ïs wëll-ïncòrpòràtëd ànd slïghtly gòldën. Rëmòvë fròm hëàt ànd sët àsïdë.
3. Hëàt à làrgë skïllët òvër mëdïûm hëàt, ànd àdd bàcòn slïcës. Stïr òftën ànd còòk ûntïl thë fàt ïs àdëqûàtëly rëndërëd ànd thë bàcòn ïs ëvënly crïspy. Rëmòvë bàcòn wïth à slòttëd spòòn, ànd lët ït rëst òn à pàpër tòwël tò blòt thë òïl òût.
4. In thë sàmë skïllët, còmbïnë ònïòn, gàrlïc, sàlt, ànd pëppër, ànd còòk fòr 2 mïnûtës. Add thë spïnàch ànd àrtïchòkës, stïrrïng òccàsïònàlly. Còòk fòr 5-6 mïnûtës, òr ûntïl spïnàch ïs fûlly wïltëd.
Read More this full recipes at SPINACH & ARTICHOKE STUFFED PORTOBELLOS MUSHROOMS
866 Comment
Rated 5/262 based on 262 Customer Reviews