HPK taruh disini
CHOCOLATE COVERED STRAWBERRY CUPCAKES by ,
Cake Recipes
2017-5-7
Chocolate Covered Strawberry Cupcakes made with moist chocolate cupcake, strawberry frosting & chocolate covered strawberries! A Valentines Day recipe win!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 25 minutes
Total time: 45 minutes
Servings: 16 Servings
• 8 òz dàrk chòcòlàtë mëltïng wàfërs*
• 16 stràwbërrïës, wàshëd ànd drïëd
• 4 òz whïtë chòcòlàtë mëltïng wàfërs*
• Pïnk/rëd gël ïcïng còlòr, òptïònàl
• 1 cûp (130g) àll pûrpòsë flòûr
• 1 cûps (207g) sûgàr
• 6 tbsp (43g) Hërshëy’s Spëcïàl Dàrk Còcòà pòwdër
• 1 tsp bàkïng sòdà
• 1/2 tsp sàlt
• 1 làrgë ëgg
• 1/2 cûp (120ml) mïlk
• 1/2 cûp (120ml) vëgëtàblë òïl
• 3/4 tsp vànïllà
• 1/2 cûp (120ml) hòt wàtër
• 3/4 cûp (149g) chòppëd stràwbërrïës
• 1/2 cûp (112g) sàltëd bûttër, ròòm tëmpëràtûrë
• 1/2 cûp (95g) shòrtënïng
• 4 cûps (460g) pòwdërëd sûgàr
• Pïnk/rëd gël ïcïng còlòr, òptïònàl
1. Tò màkë thë chòcòlàtë còvërëd stràwbërrïës, plàcë thë dàrk chòcòlàtë mëltïng wàfërs ïntò à smàll bòwl ànd mëlt àccòrdïng tò pàckàgë ïnstrûctïòns.
2. Dïp ëàch stràwbërry ïntò thë chòcòlàtë, shàkïng òff thë ëxcëss chòcòlàtë, thën plàcë òn pàrchmënt pàpër tò dry.
3. Plàcë thë whïtë chòcòlàtë mëltïng wàfërs ïntò à smàll bòwl ànd mëlt àccòrdïng tò pàckàgë ïnstrûctïòns. 4. Add sòmë pïnk òr rëd gël ïcïng còlòr ànd stïr tò còmbïnë. Add à smàll àmòûnt àt à tïmë ûntïl yòû hàvë yòûr dësïrëd shàdë òf pïnk.
4. Drïzzlë thë pïnk chòcòlàtë òvër thë chòcòlàtë còvërëd stràwbërrïës ànd àllòw tò dry. Rëfrïgëràtë stràwbërrïës ûntïl rëàdy tò ûsë.
5. Tò màkë thë cûpcàkës, prëhëàt òvën tò 300°F (148°C) ànd prëpàrë à cûpcàkë pàn wïth lïnërs.
6. Add thë dry ïngrëdïënts tò à làrgë bòwl ànd whïsk tògëthër. Sët àsïdë.
Read More this full recipes at CHOCOLATE COVERED STRAWBERRY CUPCAKES
Chocolate Covered Strawberry Cupcakes made with moist chocolate cupcake, strawberry frosting & chocolate covered strawberries! A Valentines Day recipe win!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 25 minutes
Total time: 45 minutes
Servings: 16 Servings
INGREDIENTS:
• 8 òz dàrk chòcòlàtë mëltïng wàfërs*
• 16 stràwbërrïës, wàshëd ànd drïëd
• 4 òz whïtë chòcòlàtë mëltïng wàfërs*
• Pïnk/rëd gël ïcïng còlòr, òptïònàl
• 1 cûp (130g) àll pûrpòsë flòûr
• 1 cûps (207g) sûgàr
• 6 tbsp (43g) Hërshëy’s Spëcïàl Dàrk Còcòà pòwdër
• 1 tsp bàkïng sòdà
• 1/2 tsp sàlt
• 1 làrgë ëgg
• 1/2 cûp (120ml) mïlk
• 1/2 cûp (120ml) vëgëtàblë òïl
• 3/4 tsp vànïllà
• 1/2 cûp (120ml) hòt wàtër
• 3/4 cûp (149g) chòppëd stràwbërrïës
• 1/2 cûp (112g) sàltëd bûttër, ròòm tëmpëràtûrë
• 1/2 cûp (95g) shòrtënïng
• 4 cûps (460g) pòwdërëd sûgàr
• Pïnk/rëd gël ïcïng còlòr, òptïònàl
INSTRUCTIONS:
1. Tò màkë thë chòcòlàtë còvërëd stràwbërrïës, plàcë thë dàrk chòcòlàtë mëltïng wàfërs ïntò à smàll bòwl ànd mëlt àccòrdïng tò pàckàgë ïnstrûctïòns.
2. Dïp ëàch stràwbërry ïntò thë chòcòlàtë, shàkïng òff thë ëxcëss chòcòlàtë, thën plàcë òn pàrchmënt pàpër tò dry.
3. Plàcë thë whïtë chòcòlàtë mëltïng wàfërs ïntò à smàll bòwl ànd mëlt àccòrdïng tò pàckàgë ïnstrûctïòns. 4. Add sòmë pïnk òr rëd gël ïcïng còlòr ànd stïr tò còmbïnë. Add à smàll àmòûnt àt à tïmë ûntïl yòû hàvë yòûr dësïrëd shàdë òf pïnk.
4. Drïzzlë thë pïnk chòcòlàtë òvër thë chòcòlàtë còvërëd stràwbërrïës ànd àllòw tò dry. Rëfrïgëràtë stràwbërrïës ûntïl rëàdy tò ûsë.
5. Tò màkë thë cûpcàkës, prëhëàt òvën tò 300°F (148°C) ànd prëpàrë à cûpcàkë pàn wïth lïnërs.
6. Add thë dry ïngrëdïënts tò à làrgë bòwl ànd whïsk tògëthër. Sët àsïdë.
Read More this full recipes at CHOCOLATE COVERED STRAWBERRY CUPCAKES
701 Comment
Rated 3/245 based on 245 Customer Reviews