HPK taruh disini
Instant Pot Salisbury Steak by ,
Instant Pot
2017-8-17
Easy Weeknight Instant Pot Salisbury Steak with Mushroom Gravy that you can cook in your Instant Pot Pressure Cooker. This recipe is gluten free and dairy free.
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 5 minutes
Total time: 20 minutes
Servings: 4 Servings
• 2 tbsp òlïvë òïl
• 2 làrgë ònïòns , fïnëly chòppëd
• INSTANT POT SALISBURY STEAK PATTIES
• 1.5 lbs gròûnd bëëf 90/10 , 680g
• 1 ëgg, bëàtën
• 2 tsp gàrlïc , crûshëd
• 1 tbsp tòmàtò pàstë
• 1 tsp glûtën frëë wòrcëstërshïrë sàûcë
• 1 tbsp glûtën frëë bëëf bròth còncëntràtë , òr 1 bòûïlïòn cûbë crûmblëd
• 2 tsp mûstàrd pòwdër
• 1/2 tsp sàlt
• 1/2 tsp pëppër
• 1 tbsp drïëd mïncëd ònïòns
• 1/2 cûp còòkëd ònïòn , tàkën fròm 2 ònïòns lïstëd àbòvë
• 1/2 cûp glûtën frëë pànkò brëàdcrûmbs , 55g
• INSTANT POT SALISBURY STEAK GRAVY
• 2 cûps glûtën frëë bëëf bròth , 500mls
• còòkëd ònïòn , àdd rëmàïnïng còòkëd ònïòn
• 1 tsp glûtën frëë Wòrcëstërshïrë sàûcë
• 1 tbsp tòmàtò pàstë
• 2 tbsp drïëd mïncëd ònïòn
• 2 tsp còrnstàrch , & 1 tbsp còld wàtër (òr tàpïòcà, òr àrròwròòt)
• 1/2 lb mûshròòms, slïcëd , 226g
1. Tûrn òn thë sàûtë fûnctïòn ïn yòûr Instànt pòt ànd àdd 2 tbsp òlïvë òïl ànd thë fïnëly chòppëd ònïòns.
2. Còòk ûntïl sòft ànd à lïttlë gòldën ïn còlòr, àbòût 5 mïnûtës thën rëmòvë fròm thë pòt ànd mëàsûrë òût 1/2 cûp tò àdd tò thë Sàlïsbûry Stëàk pàttïës.
3. In à làrgë bòwl àdd gròûnd bëëf, bëàtën ëgg, gàrlïc, tòmàtò pàstë, Wòrcëstërshïrë sàûcë, glûtën frëë bëëf bròth còncëntràtë, tòmàtò pàstë, mûstàrd pòwdër, sàlt, pëppër, drïëd mïncëd ònïòns, 1/2 cûp òf thë còòkëd ònïòns, glûtën frëë Pànkò brëàdcrûmbs, ànd mïx wëll.
4. fòrm ïntò 8 pàttïës ànd thën tûrn òn thë sàûtë fûnctïòn ïn yòûr prëssûrë còòkër, àdd à lïttlë òlïvë òïl ànd bròwn thë pàttïës òn bòth sïdës.
5. Rëmòvë thë pàttïës ànd sët àsïdë.
Read More this full recipes at Instant Pot Salisbury Steak
Easy Weeknight Instant Pot Salisbury Steak with Mushroom Gravy that you can cook in your Instant Pot Pressure Cooker. This recipe is gluten free and dairy free.
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 5 minutes
Total time: 20 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• 2 tbsp òlïvë òïl
• 2 làrgë ònïòns , fïnëly chòppëd
• INSTANT POT SALISBURY STEAK PATTIES
• 1.5 lbs gròûnd bëëf 90/10 , 680g
• 1 ëgg, bëàtën
• 2 tsp gàrlïc , crûshëd
• 1 tbsp tòmàtò pàstë
• 1 tsp glûtën frëë wòrcëstërshïrë sàûcë
• 1 tbsp glûtën frëë bëëf bròth còncëntràtë , òr 1 bòûïlïòn cûbë crûmblëd
• 2 tsp mûstàrd pòwdër
• 1/2 tsp sàlt
• 1/2 tsp pëppër
• 1 tbsp drïëd mïncëd ònïòns
• 1/2 cûp còòkëd ònïòn , tàkën fròm 2 ònïòns lïstëd àbòvë
• 1/2 cûp glûtën frëë pànkò brëàdcrûmbs , 55g
• INSTANT POT SALISBURY STEAK GRAVY
• 2 cûps glûtën frëë bëëf bròth , 500mls
• còòkëd ònïòn , àdd rëmàïnïng còòkëd ònïòn
• 1 tsp glûtën frëë Wòrcëstërshïrë sàûcë
• 1 tbsp tòmàtò pàstë
• 2 tbsp drïëd mïncëd ònïòn
• 2 tsp còrnstàrch , & 1 tbsp còld wàtër (òr tàpïòcà, òr àrròwròòt)
• 1/2 lb mûshròòms, slïcëd , 226g
INSTRUCTIONS:
1. Tûrn òn thë sàûtë fûnctïòn ïn yòûr Instànt pòt ànd àdd 2 tbsp òlïvë òïl ànd thë fïnëly chòppëd ònïòns.
2. Còòk ûntïl sòft ànd à lïttlë gòldën ïn còlòr, àbòût 5 mïnûtës thën rëmòvë fròm thë pòt ànd mëàsûrë òût 1/2 cûp tò àdd tò thë Sàlïsbûry Stëàk pàttïës.
3. In à làrgë bòwl àdd gròûnd bëëf, bëàtën ëgg, gàrlïc, tòmàtò pàstë, Wòrcëstërshïrë sàûcë, glûtën frëë bëëf bròth còncëntràtë, tòmàtò pàstë, mûstàrd pòwdër, sàlt, pëppër, drïëd mïncëd ònïòns, 1/2 cûp òf thë còòkëd ònïòns, glûtën frëë Pànkò brëàdcrûmbs, ànd mïx wëll.
4. fòrm ïntò 8 pàttïës ànd thën tûrn òn thë sàûtë fûnctïòn ïn yòûr prëssûrë còòkër, àdd à lïttlë òlïvë òïl ànd bròwn thë pàttïës òn bòth sïdës.
5. Rëmòvë thë pàttïës ànd sët àsïdë.
Read More this full recipes at Instant Pot Salisbury Steak
781 Comment
Rated 4/296 based on 296 Customer Reviews