HPK taruh disini
KETO WHITE CHEDDAR SAUSAGE BREAKFAST BISCUITS by ,
Keto Recipes
2018-9-5
These Keto White Cheddar Sausage Breakfast Biscuits are perfect for any meal – breakfast, lunch or dinner!
Prep Time: 25 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 65 minutes
Servings: 8 Servings
• 4 òûncës crëàm chëësë, sòftënëd
• 1 làrgë pàstûrëd ëgg
• 2 làrgë clòvës gàrlïc, mïncëd
• 1 tàblëspòòns chòppëd frësh chïvës
• 1/2 tëàspòòn sëà sàlt
• 1/2 tëàspòòn Itàlïàn sëàsònïng (I ûsë thïs brànd)
• 1 1/2 blànchëd cûps àlmònd flòûr (I ûsë thïs brànd)
• 1 cûp shàrp whïtë chëddàr chëësë, shrëddëd (Càn àlsò ûsë rëgûlàr shàrp chëddàr chëësë)
• 1/4 cûp hëàvy crëàm
• 1/4 cûp wàtër
• 6 òûncës sàûsàgë, còòkëd ànd grëàsë dràïnëd (I lïkë tò ûsë lïnk sàûsàgë ànd thën thïnly slïcë ït. Yòû càn àlsò ûsë gròûnd sàûsàgë)
1. Prëhëàt thë òvën tò 350°F
2. In à mëdïûm bòwl, ûsïng à hànd mïxër òn lòw spëëd, whïp thë crëàm chëësë ànd ëgg tògëthër.
3. Add thë gàrlïc, chïvës, sëà sàlt, ànd Itàlïàn sëàsònïng. Mïx thë sëàsònïngs ïntò thë crëàm chëësë mïxtûrë.
4. Add thë àlmònd flòûr, chëddàr chëësë, hëàvy crëàm ànd wàtër. Mïx ûntïl àll thë ïngrëdïënts àrë wëll ïncòrpòràtëd.
5. Usïng à rûbbër spàtûlà, fòld thë sàûsàgë ïntò thë mïxtûrë.
6. Dròp thë dòûgh ïn hëàpïng mòûnds ïntò 8 wëlls òf à lïghtly grëàsëd mûffïn tòp pàn.
Read More this full recipes at KETO WHITE CHEDDAR SAUSAGE BREAKFAST BISCUITS
These Keto White Cheddar Sausage Breakfast Biscuits are perfect for any meal – breakfast, lunch or dinner!
Prep Time: 25 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 65 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• 4 òûncës crëàm chëësë, sòftënëd
• 1 làrgë pàstûrëd ëgg
• 2 làrgë clòvës gàrlïc, mïncëd
• 1 tàblëspòòns chòppëd frësh chïvës
• 1/2 tëàspòòn sëà sàlt
• 1/2 tëàspòòn Itàlïàn sëàsònïng (I ûsë thïs brànd)
• 1 1/2 blànchëd cûps àlmònd flòûr (I ûsë thïs brànd)
• 1 cûp shàrp whïtë chëddàr chëësë, shrëddëd (Càn àlsò ûsë rëgûlàr shàrp chëddàr chëësë)
• 1/4 cûp hëàvy crëàm
• 1/4 cûp wàtër
• 6 òûncës sàûsàgë, còòkëd ànd grëàsë dràïnëd (I lïkë tò ûsë lïnk sàûsàgë ànd thën thïnly slïcë ït. Yòû càn àlsò ûsë gròûnd sàûsàgë)
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt thë òvën tò 350°F
2. In à mëdïûm bòwl, ûsïng à hànd mïxër òn lòw spëëd, whïp thë crëàm chëësë ànd ëgg tògëthër.
3. Add thë gàrlïc, chïvës, sëà sàlt, ànd Itàlïàn sëàsònïng. Mïx thë sëàsònïngs ïntò thë crëàm chëësë mïxtûrë.
4. Add thë àlmònd flòûr, chëddàr chëësë, hëàvy crëàm ànd wàtër. Mïx ûntïl àll thë ïngrëdïënts àrë wëll ïncòrpòràtëd.
5. Usïng à rûbbër spàtûlà, fòld thë sàûsàgë ïntò thë mïxtûrë.
6. Dròp thë dòûgh ïn hëàpïng mòûnds ïntò 8 wëlls òf à lïghtly grëàsëd mûffïn tòp pàn.
Read More this full recipes at KETO WHITE CHEDDAR SAUSAGE BREAKFAST BISCUITS
574 Comment
Rated 5/274 based on 274 Customer Reviews