HPK taruh disini
French Onion Soup by ,
Soup Recipes
2018-7-4
French Onion Soup is easier than you think to make at home so you can cuddle up with a big bowl of hot, herby beef broth loaded with deeply flavorful caramelized onions and ooey gooey Gruyere croutons any night of the week! In the post, I’ve included detailed instructions, tips for perfect caramelized onions, how to make French Onion Soup without oven safe bowls, how to make ahead and how to freeze!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 70 minutes
Total time: 90 minutes
Servings: 6 Servings
• 6 tàblëspòòns ûnsàltëd bûttër
• 2 tàblëspòòns òlïvë òïl
• 4 pòûnds yëllòw ònïòns (àbòût 6 mëdïûm ònïòns) pëëlëd, hàlvëd, slïcëd ïntò 1/4” strïps fròm tòp tò bòttòm thròûgh thë ròòt ënd
• 1/2 tëàspòòn bròwn sûgàr
• sàlt
• pëppër
• 4-6 gàrlïc clòvës mïncëd
• 1/2 cûp wàtër
• 1 tàblëspòòn bàlsàmïc vïnëgàr
• 1 tàblëspòòn Wòrcëstërshïrë
• 1 tàblëspòòn rëdûcëd sòdïûm sòy sàûcë
• 2 tàblëspòòns flòûr
• 8 cûps lòw sòdïûm bëëf bròth
• 2 bày lëàvës
• 1 tàblëspòòn frësh thymë lëàvës òr 1 tëàspòòn drïëd
• 1/2 tëàspòòn drïëd pàrslëy
• 1/4 tsp EACH drïëd òrëgànò, pàprïkà
• 1-8-1/4 tëàspòòn rëd pëppër flàkës
1. Mëlt bûttër wïth òlïvë òïl ïn à Dûtch òvën òr hëàvy bòttòm stòck pòt. Add thë ònïòns, bròwn sûgàr, sàlt ànd pëppër. Incrëàsë hëàt tò mëdïûm hïgh ànd còòk fòr 5 mïnûtës, stïrrïng òftën.
2. Rëdûcë hëàt tò mëdïûm ànd còòk ònïòns, stïrrïng frëqûëntly (ëspëcïàlly tòwàrds thë ënd sò thëy dòn’t bûrn), scràpïng thë bòttòm ànd sïdës òf thë pàn, ûntïl thëy àrë dëëply bròwnëd, 40-50 mïnûtës. Tûrn hëàt dòwn ïf thë ònïòns scòrch òr stïck tò thë pàn (I tûrn hëàt dòwn thë làst 15 mïnûtës).
3. Add gàrlïc ànd còòk fòr 30 sëcònds òvër mëdïûm hëàt. Add wàtër, bàlsàmïc vïnëgàr, sòy sàûcë ànd Wòrcëstërshïrë sàûcë ànd stïr tò scràpë ûp àny bròwnëd bïts òn thë bòttòm òf thë pàn. Còòk ûntïl lïqûïd ïs àbsòrbëd.
4. Sprïnklë flòûr òvër ònïòns ànd còòk whïlë stïrrïng fòr 2 mïnûtës.
Read More this full recipes at French Onion Soup
French Onion Soup is easier than you think to make at home so you can cuddle up with a big bowl of hot, herby beef broth loaded with deeply flavorful caramelized onions and ooey gooey Gruyere croutons any night of the week! In the post, I’ve included detailed instructions, tips for perfect caramelized onions, how to make French Onion Soup without oven safe bowls, how to make ahead and how to freeze!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 70 minutes
Total time: 90 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• 6 tàblëspòòns ûnsàltëd bûttër
• 2 tàblëspòòns òlïvë òïl
• 4 pòûnds yëllòw ònïòns (àbòût 6 mëdïûm ònïòns) pëëlëd, hàlvëd, slïcëd ïntò 1/4” strïps fròm tòp tò bòttòm thròûgh thë ròòt ënd
• 1/2 tëàspòòn bròwn sûgàr
• sàlt
• pëppër
• 4-6 gàrlïc clòvës mïncëd
• 1/2 cûp wàtër
• 1 tàblëspòòn bàlsàmïc vïnëgàr
• 1 tàblëspòòn Wòrcëstërshïrë
• 1 tàblëspòòn rëdûcëd sòdïûm sòy sàûcë
• 2 tàblëspòòns flòûr
• 8 cûps lòw sòdïûm bëëf bròth
• 2 bày lëàvës
• 1 tàblëspòòn frësh thymë lëàvës òr 1 tëàspòòn drïëd
• 1/2 tëàspòòn drïëd pàrslëy
• 1/4 tsp EACH drïëd òrëgànò, pàprïkà
• 1-8-1/4 tëàspòòn rëd pëppër flàkës
INSTRUCTIONS:
1. Mëlt bûttër wïth òlïvë òïl ïn à Dûtch òvën òr hëàvy bòttòm stòck pòt. Add thë ònïòns, bròwn sûgàr, sàlt ànd pëppër. Incrëàsë hëàt tò mëdïûm hïgh ànd còòk fòr 5 mïnûtës, stïrrïng òftën.
2. Rëdûcë hëàt tò mëdïûm ànd còòk ònïòns, stïrrïng frëqûëntly (ëspëcïàlly tòwàrds thë ënd sò thëy dòn’t bûrn), scràpïng thë bòttòm ànd sïdës òf thë pàn, ûntïl thëy àrë dëëply bròwnëd, 40-50 mïnûtës. Tûrn hëàt dòwn ïf thë ònïòns scòrch òr stïck tò thë pàn (I tûrn hëàt dòwn thë làst 15 mïnûtës).
3. Add gàrlïc ànd còòk fòr 30 sëcònds òvër mëdïûm hëàt. Add wàtër, bàlsàmïc vïnëgàr, sòy sàûcë ànd Wòrcëstërshïrë sàûcë ànd stïr tò scràpë ûp àny bròwnëd bïts òn thë bòttòm òf thë pàn. Còòk ûntïl lïqûïd ïs àbsòrbëd.
4. Sprïnklë flòûr òvër ònïòns ànd còòk whïlë stïrrïng fòr 2 mïnûtës.
Read More this full recipes at French Onion Soup
888 Comment
Rated 5/52 based on 52 Customer Reviews