HPK taruh disini
Slow Cooker Eggplant Parmesan by ,
Slow Cooker Recipes
2017-1-1
This Gluten Free Slow Cooker Eggplant Parmesan will have everyone thinking you spent all day in the kitchen. Perfect for easy entertaining!
Prep Time: 25 minutes
Cook time: 480 minutes
Total time: 505 minutes
Servings: 12 Servings
• 4 pòûnds ëggplànt
• 1 tàblëspòòn sàlt
• 3 làrgë ëggs
• 1/4 cûp mïlk òf chòïcë
• 1 1/2 cûp glûtën frëë brëàdcrûmbs
• 3 òûncës Pàrmësàn chëësë òr vëgàn Pàrmësàn
• 2 tëàspòòns Itàlïàn sëàsònïng màkë sûrë ït ïs glûtën frëë
• 4 cûps màrïnàrà sàûcë ûsë à lòw-sûgàr brànd lïkë Ràò's
• 16 òûncës mòzzàrëllà chëësë slïcëd òr shrëddëd Dàïyà
• frësh bàsïl fòr tòppïng
1. Pëël ëggplànt ànd cût ïntò 1/3 ïnch ròûnds. Làyër ïn à còlàndër, sprïnklïng ëàch làyër wïth sàlt. Allòw tò sït fòr 30 mïnûtës ànd thën pàt dry. (If yòû àrën’t à fàn òf sàlt yòû càn rïnsë ànd pàt.)
2. Sprëàd 1/2 cûp òf sàûcë ïn thë bòttòm òf thë slòw còòkër.
3. Whïsk tògëthër thë ëggs ànd mïlk ïn à shàllòw bòwl. Stïr tògëthër brëàdcrûmbs, Pàrmësàn chëësë ànd Itàlïàn sëàsònïng ïn à sëpàràtë bòwl. Dïp ëggplànt ïn ëgg mïxtûrë ànd thën ïn thë brëàdcrûmbs.
4. Làyër 1/3 òf thë slïcës ïn thë slòw còòkër. Tòp wïth 1 cûp sàûcë ànd mòzzàrëllà chëësë. Rëpëàt làyërs twò mòrë tïmës. Còòk òn lòw fòr ëïght hòûrs.
Read More this full recipes at Slow Cooker Eggplant Parmesan
This Gluten Free Slow Cooker Eggplant Parmesan will have everyone thinking you spent all day in the kitchen. Perfect for easy entertaining!
Prep Time: 25 minutes
Cook time: 480 minutes
Total time: 505 minutes
Servings: 12 Servings
INGREDIENTS:
• 4 pòûnds ëggplànt
• 1 tàblëspòòn sàlt
• 3 làrgë ëggs
• 1/4 cûp mïlk òf chòïcë
• 1 1/2 cûp glûtën frëë brëàdcrûmbs
• 3 òûncës Pàrmësàn chëësë òr vëgàn Pàrmësàn
• 2 tëàspòòns Itàlïàn sëàsònïng màkë sûrë ït ïs glûtën frëë
• 4 cûps màrïnàrà sàûcë ûsë à lòw-sûgàr brànd lïkë Ràò's
• 16 òûncës mòzzàrëllà chëësë slïcëd òr shrëddëd Dàïyà
• frësh bàsïl fòr tòppïng
INSTRUCTIONS:
1. Pëël ëggplànt ànd cût ïntò 1/3 ïnch ròûnds. Làyër ïn à còlàndër, sprïnklïng ëàch làyër wïth sàlt. Allòw tò sït fòr 30 mïnûtës ànd thën pàt dry. (If yòû àrën’t à fàn òf sàlt yòû càn rïnsë ànd pàt.)
2. Sprëàd 1/2 cûp òf sàûcë ïn thë bòttòm òf thë slòw còòkër.
3. Whïsk tògëthër thë ëggs ànd mïlk ïn à shàllòw bòwl. Stïr tògëthër brëàdcrûmbs, Pàrmësàn chëësë ànd Itàlïàn sëàsònïng ïn à sëpàràtë bòwl. Dïp ëggplànt ïn ëgg mïxtûrë ànd thën ïn thë brëàdcrûmbs.
4. Làyër 1/3 òf thë slïcës ïn thë slòw còòkër. Tòp wïth 1 cûp sàûcë ànd mòzzàrëllà chëësë. Rëpëàt làyërs twò mòrë tïmës. Còòk òn lòw fòr ëïght hòûrs.
Read More this full recipes at Slow Cooker Eggplant Parmesan
606 Comment
Rated 5/84 based on 84 Customer Reviews